Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

Секретар министарства:

Сања Јокић

Тел: +387 33 703 001;
Фаx: +387 33 208 770
E-пошта: сјокиц@мфт.гов.ба

Техничка секретарица:

Маја Андрић

Тел:+ 387 33 703 002
Фаx: + 387 33 208 770
E-пошта: млаловиц@мфт.гов.ба