logosrbdeachrvactbosdeac

Vijesti

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Ministar Bevanda i veleposlanik Wigemark razgovarali o usvajanju proračuna

Priopćenje, 10.10.2017.

Vigemark - Bevanda 1010-MZamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda primio je danas šefa Delegacije Europske unije u BiH i specijalnog predstavnika EU za BiH Lars-Gunnar Wigemarka s kojim je razgovarao o aktualnim pitanjima s posebnim osvrtom na proces pripreme i usvajanja proračuna za iduću godinu.

Opširnije...

Ministar Bevanda i veleposlanik Wigemark razgovarali o nastavku provedbi reformi

Priopćenje, 28.9.2017.

20170928 mZamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda primio je danas šefa Delegacije Europske unije u BiH i specijalnog predstavnika EU za BiH Lars-Gunnar Wigemarka s kojim je razgovarao o nastavku provedbi ekonomskih reformi u Bosni i Hercegovini.

Tijekom sastanka naglašeno je da je došlo do zastoja u provedbi reformi, posebice onih koje se tiču investicijskih projekata te je ponovno istaknuta nužnost usvjanja izmjena i dopuna Zakona o trošarinama u BiH, kao i ostalih zakonskih rješenja koja su predviđena Reformskom agendom.

Opširnije...

Potpisan Sporazum o gospodarsko-tehničkoj suradnji za bespovratnu pomoć Narodne Republike Kine

Sarajevo, 13.9.2017

20170913 mZamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda i veleposlanica Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini Chen Bo potpisali su Sporazum o gospodarsko-tehničkoj suradnji za bespovratnu pomoć između Vijeća ministara BiH i Narodne Republike Kine u vrijednosti 30 milijuna juana (oko 7,5 milijuna KM).

Opširnije...

Bevanda i De Lannoy razgovarali o nastavku suradnje s MMF-om

Priopćenje, 19.9.2017. godine

20170919 mZamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda razgovarao je danas s izvršnim direktorom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Anthoneyem de Lannoyem o nastavku suradnje s ovom financijskom institucijom.

Opširnije...

Konferencija za medije ministra Bevande (AUDO)

Sarajevo, 29.8.2017

bevanda 2029-8-2017Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda održao je u Sarajevu konferenciju za medije.
 
AUDIO ZAPIS KONFERENCIJE ZA MEDIJE